← terug naar overzicht

Vacature - Verkoopadviseur

Kvik Amsterdam Villa Arena is op zoek naar een ervaren Verkoopadviseur voor 32 tot 40 uur per week. Heb jij affiniteit met interieur, styling & design en relevante ervaring in de retail? En wil je graag op een hoger niveau persoonlijk verkopen? Dan is dit jouw kans!

Jouw uitdaging als Verkoopadviseur van keukens, badmeubels en garderobes


Als Verkoper bij Kvik ga je de traditionele manier waarop keukens, badmeubels en garderobekasten worden verkocht doorbreken. Want onze prijzen zijn transparant. Daarom ligt de nadruk op sociale verkoop en niet op prijsonderhandeling.


Met jouw gevoel voor interieur, styling & design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken, badkamer of garderobe. Klanten die in onze winkels komen voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke prijs en zeker ook tot onze manier van werken.


Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun project. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs.


Je hebt duidelijk een voortrekkersrol in het verkooptraject en vertelt in de verkoopgesprekken enthousiast over het Kvik assortiment en welke mogelijkheden er zijn. Ons eigen teken- en calculatieprogramma biedt alle mogelijkheden om de keukens, badmeubels en garderobes te ontwerpen. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte. En dan kan de deal je bijna niet meer ontgaan!


Jouw inwerktraject


In jouw eerste maanden leer je Kvik kennen via e-learning en training on the job in de showroom op Woonmall Amsterdam Villa Arena. En door een meerdaagse reis naar Kvik A/S in Denemarken!


Jouw profiel


Jij hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding en ervaring in de keukenbranche of detailhandel. Affiniteit met design, interieur en ruimtelijk inzicht is essentieel en daarom is het een groot voordeel als je gewerkt hebt in de meubel-, keuken-, badkamer- of doe-het-zelf branche.

Verder vinden we het belangrijk dat je wil werken op koopavond op donderdag en in de weekenden. Want op deze dagen bezoeken de meeste klanten onze winkel. Daar krijg je doordeweeks jouw vaste vrije dagen voor terug!


Wat wij jou bieden als Verkoopadviseur


  • Eigen keuze voor parttime of fulltime (32 tot 40 uur per werkweek)
  • Toffe werkomgeving met Deense design keukens, badmeubels en garderobes
  • Persoonlijk inwerktraject, een combinatie van e-learning en training on the job
  • Verdere ontwikkeling als vakspecialist via de Kvik Academie
  • Vast salaris van € 2.500 - € 3.000 bruto per maand op basis van fulltime (afhankelijk van opleiding en ervaring) aangevuld met een interessante bonusregeling
  • Direct dienstverband bij Kvik


Over Kvik


Kvik (www.kvik.nl) is een van oorsprong Deense designer van keukens, badmeubels en garderobekasten. Vanuit het motto “iedereen heeft recht op een coole keuken” zijn in de afgelopen jaren al 150 Kvik winkels geopend in Scandinavië, Nederland, België, Frankrijk, Spanje en Azië. In de Kvik winkels wordt een compleet assortiment van moderne keukens, badmeubels en garderobekasten verkocht voor eerlijke prijzen.


De winkellocatie Amsterdam Villa Arena is één van de nieuwste Kvik winkels in Nederland. Het verkoopteam bestaat nu al uit 4 collega’s. Benieuwd wie wij zijn? Kijk dan op https://www.kvik.nl/winkel-zoeken/kvik-amsterdam-villa-arena.


Solliciteren naar de vacature van Verkoopadviseur


Enthousiast geworden? Laat het ons weten en reageer! Voor vragen bel of app je met Rudolf van Gastel. Zijn nummer: 06-247 59 753.


Primatch ondersteunt Kvik Amsterdam Villa Arena bij de werving en selectie van deze vacature. Acquisitie door bemiddelingsbureaus en vacatureverspreiders wordt niet op prijs gesteld!

Solliciteren